Julebord 2022 – ølsmaking og aktiviteter

Skal du arrangere julebord og ønsker en annerledes julebordsaften? Ølakademiet har opplevelser som er skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler.

Ølakademiet har flere julebord-aktiviteter og pakker både i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger – som vi håper kan skape begeistring, glede og minner som varer hele jula igjennom!

Velg å gjøre det enkelt, med middag på restaurant eller hold hele arrangementet i egne lokaler – noe som åpner for levende musikk og full pakke.

Se vårt tilbud der du skal arrangere julebord, og be om et uforpliktende tilbud!

Digitalt event
Live via nettet

Online eventer som ølsmaking, sidersmaking, juleølsmaking eller øl og akevitt. Opplev Ølakademiet hjemme i egen stue digitalt og live – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av guiden. Aka julebord 2021.

 

Fra kr. 6 900,-

Juleølsmaking
Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger

Bli kjent med juleøl gjennom en smaking med historie, humor og smaking. Lær om Gulatingsloven, gamle myter og skikker fra gamledager. Passer utmerket å kombinere med julebord på en annen restaurant.


Fra kr. 595,-

Juleølkåseri
Oslo

Mytene. Skikkene. De gode historiene. Et varmt og hyggelig kåseri om juleøl, fra den tiden Norge ble hersket av mange konger - fram til det moderne landet vi kjenner i dag. Opplev 45 minutter med norsk juleøl-historie.


Kr. 550,-

Ølsmaking original
Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger

Bli kjent med øl gjennom en smaking hvor historie, humor og praktisk prøving setter rammen for et lærerikt og hyggelig arrangement. Kan kombineres med bord hos en av våre partner-restauranter eller restaurant etter ditt eget valg.


Fra kr. 595,-

Øl og akevitt-smaking
Oslo

Øl og akevitt er ofte nevnt i sammenheng, og det er det god grunn til! Bli bedre kjent med våre tradisjonsrike drikker på en smaking hvor norsk øl og akevitt står i fokus. Vi lover historie, humor og praktisk deltakelse gjennom smaking.

 

Kr. 745,-

Restaurant og smaking
Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger

Den enkleste veien til et minneverdig julebord. Vi gjennomfører aktivitet hos oss og bestiller bord hos en av våre partner-restauranter for dere.


Fra kr. 1.050,-

Smaking i eget lokale
Hele landet

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer smakinger for dere – hos dere. Dette inkluderer selvsagt juleølsmaking.


Fra kr. 4.900,-