Julebord Oslo – underholdning og aktiviteter

Julebordet på restaurant eller i kantina? Uansett kan vi levere underholdningen. Kåseri eller ølsmaking, hos oss eller i eget lokale.

Vi har også et utstrakt samarbeid med gode restauranter som besørger bespisning i etterkant av en uformell og underholdende smaking. La oss ta jobben med reservasjon og tilrettelegging for dette.

Uansett hva dere velger, har Ølakademiet stemningsskapende aktiviteter, som skapt til underholdning på julebordet.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl. Det er god underholdning til årets julebord!

Velkommen til Ølakademiet!

Digitalt event
Live via nettet

Online eventer som ølsmaking, sidersmaking, juleølsmaking eller øl og akevitt. Opplev Ølakademiet hjemme i egen stue digitalt og live – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av guiden. Aka julebord 2021.

 

Fra kr. 6 900,-

Juleølsmaking
Velg mellom 60 og 90 min

Bli kjent med juleøl gjennom en smaking med historie, humor og smaking. Lær om Gulatingsloven, gamle myter og skikker fra gamledager. Passer utmerket å kombinere med julebord på en annen restaurant.


Fra kr. 595,-

Juleølkåseri
45 minutter

Mytene. Skikkene. De gode historiene. Et varmt og hyggelig kåseri om juleøl, fra den tiden Norge ble hersket av mange konger - fram til det moderne landet vi kjenner i dag. Opplev 45 minutter med norsk juleøl-historie.


Kr. 550,-

Ølsmaking original
Velg mellom 60 og 90 min

Bli kjent med øl gjennom en smaking hvor historie, humor og praktisk prøving setter rammen for et lærerikt og hyggelig arrangement. Kan kombineres med bord hos en av våre partner-restauranter eller restaurant etter ditt eget valg.


Fra kr. 595,-

Øl og akevitt-smaking
90 minutter

Øl og akevitt er ofte nevnt i sammenheng, og det er det god grunn til! Bli bedre kjent med våre tradisjonsrike drikker på en smaking hvor norsk øl og akevitt står i fokus. Vi lover historie, humor og praktisk deltakelse gjennom smaking.

 

Kr. 745,-

Restaurant
- i kombinasjon med smaking.

Den enkleste veien til et minneverdig julebord. Vi gjennomfører aktivitet hos oss og bestiller bord hos en av våre partner-restauranter for dere.


Fra kr. 1.050,-

Smaking i eget lokale
Velg mellom 60 og 90 min

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer smakinger for dere – hos dere. Dette inkluderer selvsagt juleølsmaking.


Fra kr. 4.900,-