Opplevelsesgave – gave til han eller henne

Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Våre kurs er som skapt for den som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post.

Å motta en fantastisk opplevelse i gave er noe de fleste vil sette pris på. Ølakademiet tilbyr et stort utvalg opplevelsesgaver i Oslo, men har i tillegg flotte opplevelser å by på i flere av våre største byer.

Øl og matkurs er en flott gave til henne, mens øl og whisky smaking er et populært gavetips til han. Vi har òg mange smakinger og kurs som er en flott gave til mamma, pappa, en god venn eller venninne.

Hos oss skal det være trygt å handle. Hvis ikke den kjøpte opplevelsen passer kan du være sikker på at mottakeren får god hjelp og veiledning til å finne et passende kurs hos oss.

Våre gavekort har nå 6 måneder ekstra gyldighet. Handler du i dag – er gavekortet gyldig i hele 18 måneder.

Da håper vi koronaviruset har fått god tid til å bli en tilbakelagt historie.

Gavekort er en smart løsning under korona

Folk har fortsatt bursdag, og julen i år blir garantert annerledes. Våre gavekort er i så måte en sikker løsning; de handles på nett og kan leveres direkte til mottaker via e-post. Enklere kan det ikke bli! Husk bare å fylle ut feltene nederst på gavekort-siden.

Vi gleder oss til å se dine kjære på kurs hos oss! ❤️


LES OGSÅ: En annerledes gave i et annerledes år: Gi bort en digital smaking!


Slik fungerer våre gavekort

1. Kjøp gavekort Kjøp gavekort via vår nettside. Du mottar det umiddelbart på e-post. Vi sender til mottaker om ønskelig.

2. Reserver plass Gavekortet er ikke knyttet til dato, så mottaker velger selv når hen vil delta. Påmelding via vår hjemmeside.

3. Opplev Deltakeren møter opp til avtalt tid og får en herlig opplevelse gjennom smaking og læring i et hyggelig, sosialt lag.

Gavekort opplevelsesgaver – Oslo

Ølsmaking, sider- og andre smakinger


Kurs om, eller med mat og drikke


Kurs i ølbrygging og annen produksjon


Vandringer og guidede turer

Gavekort opplevelsesgaver – Trondheim

Ølsmakinger, kurs i ølbrygging og øl til mat

Gavekort opplevelsesgaver – Bergen

Ølsmakinger, kurs i ølbrygging og øl til mat

Gavekort opplevelsesgaver – Stavanger

Ølsmakinger og kurs i ølbrygging